• Абонаментно обслужване

    Абонаментно обслужване

  • Структурни кабелни системи

    Структурни кабелни системи

  • Системи за охрана

    Системи за охрана

  • Видеонаблюдение

    Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Екранни снимки от Windows 10 Technical Preview версия 10064

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft в ускорен режим публикува нови компилации на Windows 10 Technical Preview. Това е оправдано, понеже съвсем скоро ще се състои Build 2015 - годишната конференция, по време на която корпорацията традиционно представя своите нови продукти. А и вече знаем, че самата операционна система трябва да излезе в края на това лято.

Новите версии на ОС Windows 10 са толкова много, че не всички попадат в Windows Insider и някои от тях се дават само на партньорите. Така стана с компилациите 10051 и 10056.

Същата е ситуацията с Windows 10 Technical Preview версия 10064, която не бе качена в Глобалната мрежа, но китайски специалисти публикуваха много екранни снимки от нея.

Може да се каже, че дори тази версия е вече остаряла, понеже за вътрешно ползване се появи компилация 10100.

В самата 10064 има промени в потребителския интерфейс, но те не са съществени. Наблегнато е предимно на вътрешните възможности. Скрийншотите на тази версия на Windows 10 TP показват нова икона за кошчето и нови възможности за настройване на цветовата схема. Във версия 10064 са включени и подобрените варианти на Outlook Mail и Outlook Calendar, които видяхме във версии 10051 и 10056.

Новата Windows 10 Technical Preview версия 10064 не е актуална за обикновените потребители, но показва темповете на работа на софтуерния гигант.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах