• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Intel ще направи „значителни” инвестиции в конкурент на Google Glass

 Intel изрази намерението си да направи „значителна” инвестиция в Recon Instruments – компанията, която е сред основните конкуренти на Google при изграждането на високотехнологични устройства от типа на Google Glass.

С инвестицията от Intel се надяват, че ще помогнат на Recon в производството, маркетинга и разрастването на популярността на продуктите на компанията. Recon от своя страна ще има възможността да се възползва от „опита на Intel в производството, от дейността и от технологиите на компанията.”

„В Recon Instruments виждаме компания, която има ясен план за бъдещето на преносимите устройства. Те опитват да направят революция в този сектор на технологичния свят и затова смятаме да инвестираме в тях” сподели Майк Бел – шефът на отдела за нови устройства в Intel.

Recon Instruments е сред най-популярните компании в производството на преносими устройства, предвидени предимно за спортуващи. Именно техен е и небезизвестният Reconjet (на снимката горе). Към момента компанията може да се похвали с над 50 хиляди продадени продукта.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах