• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

August - умна ключалка за врата

 Компания на име August анонсира продукт на име August Smart Lock - система, която позволява лесно контролиране на достъпа до дома ни. Интелигентното устройство ще започне да се продава по магазините в първото тримесечие на 2014 година. Досега компанията основана от Джейсън Джонсън и световно признатия индустриален дизайнер Ив Бехар е получила около 30 хиляди поръчки за интелигентната джаджа.

Ключалката ще струва $199 и, подобно на алтернативни продукти като Goji, Lockitron и Kwikset, ни позволява да отключваме и заключваме входната си врата без всъщност да имаме нужда от ключ. Интелигентната система, също така, ни позволява да определим кои хора могат да отключват дома ни и кои - не. Ако решим да удостоим някого с честта да влиза в дома ни, когато си поиска, му даваме това право от съпътстващото ключалката мобилно приложение.

Можем дори да даваме частичен достъп до дома си, например на чистачи, на брокери на недвижими имоти или на гостуващи приятели. Отново през приложението можем да уточним кой ще има право да отключва дома ни и за колко време.

Тъй като системата не се базира на връзка с интернет, ключалката не може да се хакне толкова лесно, колкото изглежда. Вместо с интернет, комуникацията между приложението и August Smart Lock се осъществява чрез Bluetooth. Самата ключалка работи с две батерии тип АА, които би трябвало да издържат една година.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах