• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Skype - с нов интерфейс оптимизиран за таблети

 Добра новина за всички собственици на таблети с Android, които използват Skype. Ако използвате мобилната операционна система на Google, вече можете да си изтеглите ъпдейт, който ще ви достави чисто нов потребителски интерфейс оптимизиран за работа върху таблети. Интерфейсът ще бъде достъпен и за потребителите на таблетите Kindle Fire HD и HDX.

Фокус в новия интерфейс са разговорите, като на първо място излизат последните обаждания и чатове. Версия 4.4 на софтуера също така внася подобрено качество на видео разговорите с резолюция до четири пъти по-голяма от тази в предходните версии (при условие, че интернет връзката е добра). Собствениците на горепосочените два таблета от линията Kindle Fire ще могат да се насладят и на хардуерно ускорено HD качество на видеото.

Skype for Android 4.4, освен това, предлага решение на бъгове от предходни версии. Тя внася подобрение в достъпността с пълна поддръжка на екранния четец TalkBack, ъпдейт, който се справя с проблемите при входящите обаждания, които караха телефоните да се рестартират и подобрения на дисплея при промяна на ориентацията.

Ъпдейтът може да се изтегли от Google Play. Собствениците на таблети Kindle ще трябва да почакат още малко, докато новата версия стане достъпна и за тях. Това ще стане малко по-късно този месец.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах