• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Samsung представиха мини компютъра Chromebox

 Samsung и Google представиха Chromebox - бърз, компактен компютър за офиса или дори дома. Тази малка машина има  преимуществото да се конфигурира с всевъзможни други устройства благодарение на многобройните USB портове и разнообразните опции за добавяне на дисплей. Цената на устройството започва от $329.

Chromebox е изключително малък, така че можете да го поставите почти навсякъде, включително и да го носите със себе си. Компютърът, който има вграден Wi-Fi (тоест, можете и без кабели за интернет, ако не желаете такива), поддържа до два 30-инчови монитора с HD резолюция и има 6 USB порта. Устройството използва процесор Intel® Celeron™, има 4GB RAM, поддържа Bluetooth 3.0 и други.

Както вероятно сте се досетили още четейки името му, компютърът поддържа базираната в облак операционна система Chrome OS. С покупката на модела всеки потребител автоматично получава 100GB безплатен капацитет в сървърите на Google, които са валидни в продължение на две години от датата, на която решите да се възползвате от тази оферта.

 

Компютърът се предлага в бял цвят и може да бъде поръчан онлайн от официалната страница на Google посветена на устройствата с Chrome.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах