• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Нови подробности за бъдещия часовник на Google

 Концепция на часовника на Google. Крайното устройство със сигурност ще изглежда доста по-различно.

В средата на месеца в Мрежата се появи информация от сайта 9to5google, според която интернет гигантът почти е приключил производствените работи по новия си смарт часовник. Сега получаваме потвърждение на тези слухове от Wall Street Journal. Макар че и тези данни не са потвърдени от Google, това, че в индустрията се говори толкова усилено за устройството донякъде доказва съществуването му.

От интернет изданието също твърдят, че смарт часовникът е почти завършен и че в момента на Google им остава само да направят някои подобрения в живота на батерията и в енергийното му потребление. Източниците, на които се позовават от WSJ, твърдят, че в момента компанията води преговори с базирани в Азия производители на части, които трябва да се захванат с производството на продукта.

Както 9to5google, така и Wall Street Journal докладват, че часовникът ще използва като централно звено предиктивното приложение за търсене на Google - Google Now. Ако тази информация е вярна, то Google може би ще имат голямо преимущество пред все по-разрастващата се конкуренция на този пазар, тъй като потенциалът на Google Now използван в подобно преносимо устройство е доста голям.

Според WSJ, масовото производство на часовника ще започне "до месеци", а крайният продукт ще се появи в началото или средата на 2014 година.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах