• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

SanDisk представиха първия в света SSD с DIMM интерфейс

 SanDisk, съвместно с Diablo Technologies представиха първия в света SSD с (R)DIMM интерфейс. "Дискът" изглежда като стандартен модул памет и се инсталира в същите слотове на дънната платка. Новата памет улеснява мащабирането на компютърните системи и позволява рекордна скорост за обмен на данни.

Целта на тази технология е разполагането на SSD близо до процесора за постигане на изключително малки времеви задръжки и лесен ъпгрейд на съществуващата ИТ инфраструктура. Създадените ULLtraDIMM SSD могат да бъдат поставяни във всеки свободен слот, а това опростява проектирането на сървърите и разширява тяхната функционалност.

Първи новата памет с търговското име eXFlash DIMM ще използват специалистите на IBM.Новите флаш-модули ще се предлагат като опция за сървърите System x3850 и x3950 X6, и ще осигуряват до 12,8 TB свръхбърза и енергийно независима памет.

Тестове на IBM показват, че eXFlash DIMM паметта е с най-ниска в компютърната индустрия задръжка на записа за първия цикъл запитвания - по-малко от 5 микросекунди.

 ULLtraDIMM SSD се предлагат с обеми от 200 и 400 GB за една плочка памет. Средната скорост на обмена на данни за 400 GB модел достига 1 TB (терабайт) в секунда. Тази скорост пропорционално се увеличава с броя инсталирани модули и конфигурация само от четири ULLtraDIMM се оказва по-бърза от най-новите SSD с PCIe интерфейс при съпоставими обеми на паметта и цени.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах