• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Foxconn анонсира евтините mini-ITX дънни платки T70S-F и T70S с инсталирани процесори

 Компанията Foxconn представи на пазара дънните платки T70S-F и T70S с mini-ITX типов размер (17х17 сантиметра) с предварително инсталирани процесори. Според производителя, дъната са особено подходящи за сглобяване на евтини офисни системи, NAS и други, които нямат особено големи изисквания към стандартната и графичната производителност.

И двата модела са оборудвани с двуядрения процесор Intel Celeron 1037U с тактова честота 1,8 GHz, разполагащ с графичното ядро Intel HD Graphics (GT1) и топлинен пакет TDP едва 17 W. Възможностите на процесора са напълно достатъчни за решение на базови и офисни задачи, за свободна работа в уеб-пространството, за работа в локалните мрежи, за създаване и редактиране на документи и други.

Дъното разполага с един SO-DIMM слот, на който може да бъде поставена до 8 GB оперативна DDR3-1600 памет. За включване на дискове са предвидени един SATA 6 Gb/s и един SATA 3 Gb/s портове. За разширяване на функционалността са предвидени един mini PCIe слот за разширителни платки със стандартен размер и един mini PCIe слот за платки с половин размер. Дъната разполагат с VGA, HDMI и LVDS видео изходи. Звукът може да бъде изведен както чрез HDMI, така и през стандартното 3,5 мм аналогово аудио гнездо. Разликата между моделите T70S и T70S-F е само в това, че второто дъно разполага с изводи за многоканален звук.

Характерна, много добра особеност на тези дънни платки е захранването им единствено чрез 19 V външен блок.

Препоръчителната цена на T70S е определена на $75.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах