• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Asus пускат три нови компютъра Chromebox през март

 Asus анонсираха няколко нови попълнения към линията си Chromebox, за които се надяват, че ще впечатлят потребителите с размерите и достъпната си цена. Трите модела ще бъдат пуснати на пазара през март и ще използват различни централни процесори.

Най-евтиният модел ще използва процесор Intel Celeron 2955U и ще задоволява нуждите само на най-обикновените потребители. Тези, които търсят повече производителност, вероятно ще се впечатлят повече от новия среден клас Chromebox, в който ще има вграден процесор i3 4010U. Моделът от най-висок клас, който няма да бъде представен на всички пазари, ще използва процесор i7 4600U. Последните два модела, също така, ще могат да работят съвместно с дисплеи с 4K UHD резолюция.

Иначе, всички нови модели в серията ще имат едни и същи компоненти, а именно: 16GB SSD, 2GB или 4GB RAM, USB 3.0, 802.11 a/b/g/n Wifi и 10/100/1000 Ethernet, портове за дисплеи, слотове за големи SD карти и други.

Както споменахме по-горе, Asus пускат трите компютъра на доста достъпни цени. Моделът от най-нисък клас ще бъде пуснат на пазара на цена от $179. Засега нямаме информация за това колко ще струват останалите два модела, но едва ли цената ще е значително по-висока.

Дали все по-ниската цена на компютрите с Chrome OS ще направи тази операционна система по-популярна сред потребителите тази година, предстои да видим. За всеки случай, това едва ли ще стане без подобрения в самата платформа, но Google вероятно вече са помислили за това.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах