• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

За производството на

 Немската Bragi само преди няколко дни представи на KickStarter новия си проект за производство на интелигентните слушалки The Dash, които разработчиците наричат "първите в света безжични интелигентни слушалки". Устройството е наистина интересно и може да възпроизвежда музика, да записва биометрични данни, да осигурява мобилна връзка и други при съвсем миниатюрни размери.

The Dash е пълноценен плеър, който разполага с 4 GB постоянна памет и може да осъществява безжична Bluetooth връзка със смартфони.

Осен това The Dash е монитор за физическата активност, който може да показва и записва броя крачки, ритъмът и разстоянието, да измерва пулса, степента на насищане на кръвта с кислород и разхода на енергия. Устройството осигурява акустична обратна връзка за заглушаване на външния шум: микрофонът, поставен в едната от слушалките възприема вибрациите на слуховите кости и осигурява звукоизолация чрез акустична обратна връзка и по този начин осигурява много високо качество на звука. Тази функция може да се изключва, което е полезно например при шофиране.

Създателите на The Dash са обявили, че за започване на производството са им необходими $260 000, но само за няколко дни са се събрали над 500 000 американски долара. Комлектът интелигентни слушалки струва $179.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах