• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Изобретиха

 Появи се един много интересен проект, който е разработен от компанията Logbar Inc. от слънчева Калифорния. Пръстенът, носещ името Ring ще позволи на собственика си да изпраща SMS-и, да плаща сметките си или да намали осветлението в помещението с няколко движения на пръста.

Пръстенът се свързва с различните "умни" джаджи посредством Bluetooth технологията и "им предава желанията" на собственика си.

Създателите са добавили няколко основни функции на Ring. Първо, можете да контролирате свързаните с него устройства - например да включите телевизора или лампата, да промените температурния режим на климатика и т.н. Разбира се, че не всички джаджи могат да бъдат свързани с пръстена чрез Bluetooth, но изход от ситуацията е намерен - специалният хъб "посредник" в домашната мрежа.

За активацията на пръстена и конфигурирането на жестовете ще ви бъде необходимо устройство под управлението на iOS 7 и по-нов или Android 4.4 и по-нов. Версията за Windows Phone (както и хъб-а "посредник") ще бъдат пуснати по-късно.

С помощта на Ring ще могат да се управляват мобилни устройства - включване на плейъра, обаждане на приятел, намаляване на звука и т.н. Създателите дори обещават съвместимост с други носими джаджи, като например Google Glass или "умен" часовник. Вибрацията и вградения LED-индикатор ще ви уведомяват за входящи повиквания/съобщения и т.н.

Високото качество на разпознаване на жестовете ще ви позволи да използвате пръстена дори и за набор на SMS-съобщения. Освен това, той може да се използва и за потвърждаване на банкови транзакции - например при покупка на приложения от App Store и т.н.

 

Вижте как точно ще работи представения пръстен от видеото по-долу:

 

https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/841093/video-350596-h264_high.mp4

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах