• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Анонс на геймърската конзола ZTE FunBox с цена $99

  Преди няколко дни в уеб-пространството се появи информация, че компанията ZTE съвместно с гейм-студиото The9 разработват фирмена геймърска конзола с име ZTE FunBox. Сега се появи нова информация за това интересно устройство, като може би най-важното е, че в Китай продажбите на приставката ще започнат  до края на този месец.

Геймърската конзолата ZTE Fun Box е базирана на четириядрената система-върху-чипа NVIDIA Tegra 4 (Cortex A15 архитектура и графичен ускорител на GeForce с 72 поточни процесора) и разполага с 2 GB оперативна памет, 8 GB флаш-диск, Wi-Fi модул с два честотни диапазона и два USB порта. Игровият контролер е безжичен и може да изпълнява функционалността на компютърна мишка. В комплекта е включено дистанционно управление.

Според PricewaterhouseCoopers, през 2015 година видеоигрите ще донесат на Китай над 10 милиарда щатски долара чиста печалба, а към 2017 година Китай може да размине Япония и да стане вторият по големина в света пазар по продажби на видеоигри след САЩ.

ZTE възнамерява да започне продажбите на геймърската конзола Fun Box в края на този месец при цена 99 американски долара. Засега не е известно кога ще започнат продажбите на това устройство извън Китай.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах