• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Apple iWatch ще се появи на пазара есента

 Според нова информация, получена от DigiTimes, Apple очаква да започне продажбите на дългоочаквания умен часовник iWatch през третото тримесечие на годината. Освен това, компанията изобщо не се съмнява в успеха на новата си джаджа.

Източникът твърди, че с производството на iWatch ще се занимава Quanta Computer, а сензорният екран за него ще се произвежда от холдинга TPK. Вече можем да кажем, че по традиция процесорът за часовника ще е произведен от инженерите на Apple.

Според DigiTimes, Apple очаква, че доставките на компонентите за iWatch ще започнат през август, а дебюта на продукта ще се състои през третото тримесечие. Американският хай-тек гигант както изглежда не се съмнява в голямото търсене на тези джаджи - източници твърдят, че компанията планира да достави на пазара 65 милиона iWatch само през тази година.

Всъщност, iWatch може да бъде показан не през есента, а в началото на лятото по време на WWDC 2014 - на разработчиците им нужно време за да се подготвят за новия формат на приложенията и резолюцията на часовника (ако можем да вярваме на наскоро "изтеклите" в мрежата скрийншоти, то тя ще е 600 х 600 пиксела).

Към момента знаем само, че екрана на устройството ще е със съотношение на страните 1:1, а дизайнът на часовника ще напомня на  iPod nano. Твърде вероятно е в iWatch да има иновативен дисплей, цветовете на който ще стават по-тъмни при свечеряване.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах