• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Нова версия на DuckDuckGo

 DuckDuckGo е хибридна търсачка, която работи от 2008 година, без спам от страна на търсещата машина, почти без реклама и без следене на потребителите – напълно е анонимна. DuckDuckGo е нещо като "опозиция" на Google от страна на някои ИТ-специалисти.

 

Вчера на отделен домейн излезе новата бета-версия на DuckDuckGo, която е с подобрен дизайн и разширени настройки. Добавени са много нови функции, очаквани от потребителите през последните години, като например автоматичното допълване на запитванията (без събиране на информация за IP-адреса и друга персонална информация за потребителите), търсене чрез база данни "въпрос-отговор", търсене в новини, карти и стоки, отлично търсене на изображение и видео, както и други интересни опции.

През следващите няколко месеца е планирано да се изчистят недостатъците и намерените грешки, като в крайна сметка next.duckduckgo.com да стане версията на тази търсачка по подразбиране.

Аудиторията на DuckDuckGo.com към 2011 година наброява около 200 000 души в ден, но през 2012 година рязко нараства до 1,5 милиона уникални потребителя в денонощие. След като известно внедряването на АНС в корпоративната структура на Google, през юли 2013 година потребителите изведнъж нараснаха до 4 милиона в денонощие.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах