• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Samsung представиха 1,5TB-ов безжичен твърд диск за джаджи с Android

 Samsung и Seagate обявиха последния си общ продукт - безжичен твърд диск предназначен за потребители на мобилни джаджи с Android наречен Samsung Wireless. Дискът е с капацитет от 1,5 терабайта и позволява на мобилните потребители да носят в него до 750 пълнометражни филма, огромен каталог с музика или хиляди снимки.

Като безжично устройство, освен това, дискът не е ограничен от гледна точка на ползването си. Напротив, мобилните си джаджи могат да свържат към него до петима души едновременно. Всичко изброено дотук може да стане собственост на всеки потребител на Android срещу $179.

Предвиден като аксесоар за мобилно устройство, Samsung Wireless е портабилен, има изчистен дизайн, компактни размери и малко тегло. Според компанията, устройството е отговор на нуждата на потребителите да гледат видео и снимки на телефоните си и таблетите си - нещо, което е възможно благодарение на все по-добрите им характеристики и все пак ограничено заради малкия им наличен капацитет.

Дискът, разбира се, може да се ползва и в комбинация с компютър. В допълнение към всички версии на Android от 2.3 нагоре той е съвместим и с Windows® 8/7/Vista/XP и Mac® OS X след версия 10.6. Устройството се зарежда посредством USB 3.0 интерфейс, като батерията му може да издържи до седем часа. Същата тази батерия може да се използва и за зареждане на мобилните ни джаджи.

Samsung Wireless би трябвало вече да е в продажба в цял свят.

 

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах