• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Computex 2014: Intel представи бързите флаш-дискове NVMe PCIe SSD

 Корпорацията Intel представи на изложбата Computex 2014, която се провежда в момента в Тайван, своите нови флаш-дискове PCI Express SSD серии DC P3700, DC P3600 и DC P3500.

Новите устройства за съхранение на данни съответстват на NVM Express (Non-Volatile Memory Host Controller Interface Specification) спецификациите, описващи достъпа до SSD дисковете чрез PCI Express шината. По този начин се осигуряват много по-високи скорости на четене и запис, както и понижаване на задръжките.

Новите флаш-дискове се произвеждат чрез 20-нанометрова NAND флаш-памет, изготвена чрез обемна технология на клетките  (MLC). На купувачите се предлагат устройства във вид на разширителни карти с PCIe 3.0 интерфейс, както и 2,5-инчови устройства с SFF-8639 съединители.

Флаш дисковете от серията DC P3700 са предназначени за системи с висока интензивност на записа. Обемът на тези SSD е в пределите от 400 GB до 2 TB, а скоростта на последователно четене и запис на данни е съответно 2600 MB/s при четене и 1700 MB/s при запис.

Флаш-дисковете от серията DC P3500 са предназначени за системи с по-голямо четене на данни. Минималният обем при тях е от 400 GB до 2 TB при скорост на последователно четене 2500 MB/s и запис 1700 MB/s.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах