• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Lenovo започна продажбите на мощния лаптоп Y50 с 4К резолюция на екрана

 Лаптопът Lenovo Y50 ни е вече познат от анонса, който се състоя още в началото на тази година по време на изложбата CES 2014, на която бе дадено обещание, че през месец юли устройството ще се появи на пазара. Производителят сдържа обещанието си и моделът Lenovo Y50 с 4К екран официално се появи на японския пазар.

Портативният компютър е оборудван с 15,6-инчов IPS дисплей с резолюция 3850х2160 пиксела. Лаптопът е базиран на процесор Intel Core i7-4710HQ с тактова честота 2,5 GHz (3,5 GHz в турбо режим) и разполага с 8 GB оперативна памет, хибриден диск с обем 1 TB, видеокарта Nvidia GeForce GTX 860M, Wi-Fi 802.11ac модул, жакове за външни слушалки и микрофон, уеб-камера с резолюция 720р и клавиатура с подсветка. Акустиката на този лаптоп е дело на специалистите от JBL, като мощността на двата вградени високоговорителя е равна на 4W.

Габаритните размери на Lenovo Y50 са 387 х 263,4 х 23,9 милиметра при тегло 2,4 килограма. Компютърът е оборудван с четири клетъчна акумулаторна батерия с капацитет, достатъчен за непрекъсната автономна работа в продължение на 4 часа.

Продажбите на лаптопа Lenovo Y50 първоначално започват в Япония при цена приблизително 1550 американски долара.

 

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах