• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Toshiba THNSW008GAA-B(QB6): SDHC карта памет с безжична връзка и уеб-сървър

 Компанията Toshiba представи новата карта памет SDHC THNSW008GAA-B(QB6) с вграден безжичен интерфейс. Новата карта прилича на предишната Toshiba FlashAir, но е предназначена за крайни потребители, разполага с безжичен интерфейс и вграден уеб-сървър.

Функционалността на новата THNSW008GAA-B(QB6) се определя от конфигурацията и програмното осигуряване, инсталирано в картата. Използвайки API от сайта на FlashAir Developers, програмистите могат да създават собствен уникален софтуер за новата карта. THNSW008GAA-B(QB6) е съвместима със стандарта iSDIO.

Новата карта памет се продава без надписи на лицевата страна. Това направено специално, за да могат създателите на свои устройства, да нанесат собствени надписи. На обратната страна е нанесена информация за сертификацията на тази карта, която важи за 46 държави.

Информационният обем на новата карта е 8 GB, като за потребителя са достъпни около 7,2 GB. Покрити са спецификациите на стандарта SD Memory Card Standard Ver.4.00 и скоростния клас Class 10, поддържат се и стандартите iSDIO и IEEE802.11 b/g/n. Шифроването на безжичната връзка става чрез WEP, TKIP, AES(WPA, WPA2). Габаритните размери на тази карта са  32,0 х 4,0 х 2,1 милиметра.

 

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах