• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Samsung представи 27-инчов извит монитор

 Разрастващата се тенденция към огънатост на телевизионните екрани започна постепенно да се пренася и към по-компактните форм-фактори. В тази връзка, Samsung днес анонсира нов 27-инчов извит монитор. Според създателите, тази форма ще бъде по-приятна и удобна за очите, тъй като премахва изкривяването на картината по краищата и ви позволява визуално да уловите цялото изображение дори и в непосредствена близост до екрана. Освен това, тази форма на дисплея се препоръчва не само за забавление, но и за сериозна работа.

Моделът с благозвучното име SD590S може да се похвали с Full HD-резолюция (1920x1080 пиксела), контрастно изображение със съотношение 3000:1 и яркост до 300 кд/м2. Времето за реакция на пикселите е 8 мс, което също е добър показател.

Мониторът разполага с чифт вградени 5 вата високоговорители и стандартен набор от интерфейси: HDMI, DisplayPort и D-Sub. В допълнение, отделящата се поставка дава възможност да монтирате монитора на стената. Производителя обещава, че продажбите на Samsung SD590S ще започнат в началото на септември, но цената все още е неизвестна.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах