• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Започнаха продажбите на евтиния миникомпютър Freakbox

 Производителят на разнообразни електронни устройства FreakTab представи на пазара своя нов миникомпютър Freakbox, работещ под управлението на операционната система Android.

Freakbox е типична HDMI приставка към телевизора или монитора, добавяща функционалността на операционната система Android 4.4. Устройството е базирано на системата-върху-чипа RK3188 с 4 процесорни ядра и тактова честота 1,6 GHz и разполага с 2 GB оперативна памет, 8 GB флаш-диск и слот за външни microUSB карти памет. Конфигурацията на това устройство включва HDMI видео изход, три USB порта, един SPDIF, стандартно 3,5 милиметрово аудио гнездо, Ethernet (RJ45) и WiFi антена.

Freakbox може да възпроизвежда музика и видео с висока резолюция (1080p и честота 30 кадъра в секунда) и поддържа H.264 файлове с битрейт до 60 Mb/s. Възможно е изтегляне на приложения от Google Play, както и на APK-файлове от други места. Устройството поддържа Wimo и DLNA, може да се използва Skype и други приложения. В комплекта е включено удобно дистанционно.

Първоначалната цена на на Freakbox бе в размер на 149 американски долара, но конкуренцията на други подобни китайски устройства свали цената на миникомпютъра до 103 щатски долара.

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах