• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Facebook обяви приложението за общности Rooms

 Подложена на доста критики относно това как работи с информацията и данните за своите потребители, Facebook ще се опита да задоволи онези, които искат повече свобода и анонимност в мрежата с нова инициатива.

Тя се нарича Rooms и представлява опит на най-голямата социална мрежа да създаде мини-мрежа, посветена на потребители, търсещи възможност за изява без това да е непременно свързано с разкриване на повече лична информация.

Приложението Rooms ще създава чат стаи и форуми, където общност от хора със сходни интереси и възгледи ще могат да общуват в една относително анонимна среда.

Тези стаи не само позволяват да влезете под псевдоним, но и не изискат логване с традиционния Facebook акаунти или пък имейл адрес.

След като влезете в приложението, там може да създадете стаи за дискусия, посветени на всевъзможни теми, независимо дали става въпрос за технологии, домакинство, спорт или някакви хобита. Потребителите във всяка една стая ще могат да общуват чрез текст, снимки и видео.

Ако сте създател на дадена стая, ще може да извършвате различни модификации по дизайна като сложите отделна снимка или пък промените цвета на текста в мястото за дискусии. Администраторът на стаята може да избира отделни потребители за модератори и да управлява постовете, които се публикуват.

Освен ако стаята не е отбелязана като такава с отворен достъп, присъединяването към дадена стая става с покана, която се споделя с QR код. 

Rooms е налично за iOS и може да се свали от App Store.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах