• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Microsoft представи Band

Microsoft официално излезе на пазара на носими устройства с представянето на Microsoft Band.

Макар и на външен вид да прилича на Gear Fit на Samsung, Band се различава от нея по това, че е съвместима с операционните системи не само на Microsoft, но и на Apple, както и с Android, а така също и се свързва с редица социални мрежи. 

Интелигентната гривна на компанията има разнообразен набор от сензори, които отговарят за ред функции, като измерване на сърдечния ритъм, триосов акселерометър с жироскоп за улесняване на проследяване на движението, GPS, измерване на телесната температура, умение за измерване на психогалваничния рефлекс на кожата с цел следене на нивата на пот, отделяни от тялото по време на тренировка, както и микрофон, който свързва носещия гривната с персоналния помощник на Mirosoft Cortana (за потребителите на Windows Phone).

 

Band разполага с 1.4-инчов дисплей с резолюция 320х106, който освен, че може да представя визуално различна по характер информация е подпомогнат от вибрационен мотор. Устройството е снабдено с батерия от 100mAh, което според Microsoft ще осигури постоянна работа в нормални условия в продължение на 48 часа. Освен, че ще може да се проследява физическата активност, на носещия гривната ще се представят текстови съобщения от имейла, календара, входящи обаждания от телефона и др. Цената на гривната ще е $199. 

 

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах