• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

MWC 2015: SanDisk представи хибридна eMMC карта памет

 На изложбата за мобилна електроника MWC 2015 в Барселона компанията SanDisk представи флаш-дисковете iNAND 7132 с нова архитектура. Това е хибридна SLC/TLC архитектура, характерна с високата си скорост на работа и ниска цена.

Чрез интегрирането на SLC кеш в eMMC паметта е постигната скорост за последователно четене на данни до 280 MB/s и на запис - до 125 MB/s. Броят случайни записи и четене е съответно до 3300 и 2800 IOPS. Използван е и усъвършенстван алгоритъм за корекция на грешките, с помощта на който е постигнато значително по-голямо време за работа без отказ, в сравнение с традиционните модели. Производителят подчерта, че eMMC картите могат да работят в режим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в продължение на 10 години.

На пазара се предлагат флаш-картите iNAND 7132 eMMC 5.0 с информационен обем 16, 32 и 64 GB, а в средата на годината ще започне продажбата на модели с обем 128 GB.

Едновременно с новите eMMC карти, SanDisk представи и microSD карти памет с информационен обем 200 GB.

Официалната презентация на Ultra micro SDXC UHS-I се състоя на международната изложба за мобилна електроника в Барселона. Продажбите на тези карти памет започват в началото на лятото тази година при цена 400 американски долара.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах