• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Xiaomi започна международните продажби на малката приставка Mi Box mini с цена $49,99

 Известният китайски производител на мобилна електроника Xiaomi стартира международните продажби на свръх-компактния миникомпютър Mi Box mini. Характерна черта на това устройство е малкият размер, който не превишава габаритите на обикновено зарядно. Търсенето на това устройство е много голямо, но Xiaomi реагира навреме.

Големият интерес към тази приставка е предизвикан от нейната възможност за стриймаване на аудио и видео към телевизор или монитор. Устройството разполага с HDMI порт, чипсет с четири Cortex A7 процесорни ядра с тактова честота 1,3 GHz, 1 GB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, Wi-Fi 802.11n и Bluetooth 4.0 модули за безжична връзка. Поддържа се поточното предаване на 1080р видео плюс Dolby и DTS аудио. В комплекта е включено дистанционно, а захранването се осъществява от електрическата мрежа. Xiaomi Mi Box Mini се продава с инсталирана възможност за ползване на услугите на Google - Play Store, YouTube, Chrome и други. В комплекта е включен един стандартен HDMI кабел.

Малката, но полезна приставка Xiaomi Mi Box Mini вече може да бъде закупена при цена 49,99 американски долара чрез електронния магазин Honorbuy.com, който по-рано бе известен като Xiaomishop.com.

 

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах