• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Предварителната версия на Office 2016 за Windows 10 ще излезе до края на този месец

 В официалния блог на Office се появи отлична новина: предварителната версия на Office за Windows 10 ще излезе до края на този месец. Windows 10 и Office 2016 ще имат мощна съвместна интеграция, а мобилната версия ще бъде продължение на общата концепция. Документите, създадени с помощта на Office 2016 ще могат еднакво лесно и бързо да се използват със смартфони и таблети, работещи под управлението на Windows 10.

Новият офис пакет ще бъде адаптиран за дисплеи с различен размер на диагонала, като интерфейсът е адаптивен и автоматично се настройва към различните дисплеи. Допълнително, интерфейсът на Office 2016 е специално оптимизиран за смартфони по такъв начин, че работата с една ръка е лесна и удобна. Командите и контролът са поместени в долната част на екрана и сортирането на данни например, може да стане с помощта на палеца. Вградена е и поддръжката на стилус. Microsoft допълва, че с новият Office 2016 за потребителите няма значение дали ще използват смартфон, таблет или десктоп-компютър, понеже външният вид, интерфейсът и начина за работа са еднакви за всички устройства.

 

Да не забравяме, че Office за мобилни устройства отдавна не е получавал ъпдейти от Microsoft и предварителната версия на Office 2016 ще вдъхне нов живот в таи популярен офис-пакет.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах