• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Microsoft официално обяви цените на ОС Windows 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft съобщи цените на различните редакции на операционната система Windows 10. Версията Home ще струва 119 американски долара. Същата е цената и на обновяването от Windows 8.1 към Windows 10 Home. Версията Windows 10 Professional струва 199 щатски долара. Пакетът Windows 10 Pro Pack за преход от Home към Professional е с цена 99 американски долара.

Информацията, която в края на миналата седмица бе подадена от Интернет-магазина Newegg, за съжаление се оказа невярна, понеже магазинът публикува по-ниски цени за операционната система - $104 и $149. Датата също не бе точна - бе посочена начална дата 31-ви август, но Microsoft официално съобщи, че ОС Windows 10 ще излезе на 29-ти юли тази година. От тази дата потребителите могат да изтеглят операционната система и от тази дата ще започне продажбата на компютърни устройства с предварително инсталирана ОС Windows 10.

Microsoft изясни въпроса, до какви версии ще могат да се обновят потребителите с ОС Windows 7 и 8. Потребителите с Windows 7 ще могат да се обновят към пет различни версии на новата ОС, а потребителите с Windows 8 могат да обновят до две версии на новата Windows 10.

До Windows 10 Professional обновяване може да стане от Windows 7 Professional и Ultimate, както и от Windows 8.1 Pro и Pro for Students. От Windows Phone 8.1 може да се направи преход към Windows 10 Mobile.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах