• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Първите притежатели на Apple iPhone 6s и iPhone 6s Plus се оплакват от прегряване на смартфоните

 Продажбите на смартфоните Apple iPhone от най-ново поколение едва започнаха, а някои потребители вече се сблъскаха с твърде неприятен сюрприз - смартфоните Apple iPhone 6s и iPhone 6s Plus прегряват.

 

Първите оплаквания за прегряване на iPhone 6s и iPhone 6s Plus се появиха в уеб-портала Reddit.

Уеб-порталът Phonearena уточнява, че засега не се знае от какво възниква проблема, който не зависи от интензивността на използване на устройството и от температурата на въздуха. При опит да се стартира системното приложение "Камера", потребителят получава предупреждение, чрез което се съобщава, че светкавицата е изключена и смартфонът iPhone трябва да изстине, за да стане отново възможно използването на светкавицата.

 Тези оплаквания непрекъснато се увеличават и в тях основно се отбелязва, че новите Apple iPhone 6s са много по-топли в сравнение със старите модели. По-точно, температурата на новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus достига 39 градуса по Целзий, докато температурата на повечето смартфони не превишава 32 градуса по Целзий.

 

Напълно е възможно това да са обособени единични случаи, но информацията за прегряването на новите комуникатори на технологичния гигант непрекъснато се увеличава.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах