• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Kangaroo: джобен миникомпютър с ОС Windows 10 и цена $99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Десктоп-компютрите постепенно излизат от мода, а техните продажби неотклонно се понижават, като излизането на новата операционна система Windows 10 не промени тази тенденция. В тази ситуация появата на миникомпютъра Kangaroo на компанията InFocus може да се хареса на потребителите и да има успех на пазара.

Малкият компютър се базира на един от най-новите процесори Intel Atom x5-Z8500 с четири Cherry Trail ядра с тактова честота 1,44-2,44 GHz и интегрираната графика Intel HD Graphics с работна честота 200-600 MHz. Процесорът се произвежда чрез 14 нанометров технологичен процес, консумира 2 W електроенергия и се охлажда пасивно. Налични са 2 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни карти памет.

Миникомпютърът разполага и с малка док-станция с два USB порта, гнездо за захранване и HDMI видеоизход.

От останалите технически характеристики можем да посочим скенера за ретината на окото, който служи за биометрична идентификация на Windows Hello. Мрежов порт няма, но конфигурацията разполага с Wi-Fi модул с два честотни диапазона и Bluetooth 4.0 интерфейс. Габаритните размери са 76,2 х 50,8 милиметра при тегло 200 грама. Капацитетът на акумулаторната батерия е достатъчен за четири часа непрекъсната автономна работа.

 

Миникомпютърът InFocus Kangaroo се продава при цена 99 американски долара.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах