• Абонаментно обслужване

  Абонаментно обслужване

 • Структурни кабелни системи

  Структурни кабелни системи

 • Системи за охрана

  Системи за охрана

 • Видеонаблюдение

  Видеонаблюдение

joomla templates top joomla templates template joomla

Някои радиатори на трети производители деформират процесорите Intel Skylake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В уеб-пространството се появи интересната информация, че някои охлаждания повреждат процесорите Intel Skylake и дънните платки с тях. Немският технологичен портал PC Games Hardware предположи, че причина за това, най-вероятно е по-тънката метална подложка, в сравнение с процесорите на Intel от предишно поколение.

Intel съобщи, че знае за проблема и провежда собствени тестове и анализи. Чипмейкърът допълни, че причините могат да бъдат най-различни и с повечето производители на процесорни охлаждания няма никакви проблеми.

Потвърди се, че металната подложка наистина е по-тънка, но материалът, от който е направена без проблем издържа предвиденото от стандартите натоварване от 22,5 килограма или 50 фунта. Вътрешното разследване на Intel показа, че няма никакъв проблем с процесорните охлаждания на Arctic, Cooler Master, Prolimatech, Silentium PC и Thermaltake. От своя страна, EK Water Blocks потвърди за пълната съвместимост на сегашните охлаждания със сокет LGA-1151, но не препоръчва използването на продуктите от предишни поколения с механизма ForceType. Съвсем същото казаха и NZXT. Thermalright и Noctua съобщиха, че при тях не са забелязани проблеми.

Но за сметка на това проблеми действително има компанията Scythe и системата H.P.M.S. Така например Mugen 4, Mugen 4 PCGH-Edition и Mugen Max могат да повредят процесорите при прекалено силен натиск, натоварване, удари и вибрации.

 

Източник kaldata.com

Новини

Наши клиенти

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Разбрах